El teu Centre d’Osteopatia i Fisioteràpia en el cor de Girona

Acompanyem i ajudem a les persones en totes les etapes de la seva vida a cuidar la salut i el cos mitjançant l’Osteopatia i la Fisioteràpia, medicines complementàries reconegudes pel Parlament Europeu en les quals som experts i docents.

I tu... En quina etapa et trobes i en què et podem ajudar?

Clínica Physio d'osteopatia i fisioteràpia Girona

Amb una trajectòria de gairebé 30 anys, els professionals de la cínica d’osteopatia i fisioteràpia de Girona PHYSIO t’aconsellem i acompanyarem en el durant el teu tractament. Si estàs cercant un osteòpata o un fisioterapeuta a Girona, no dubtis en contactar amb nosaltres. Dins del nostre equip de fisioteràpia i osteopatia oferim especialitzacions com la traumatologia , fisioteràpia ortopèdica, electroteràpia, fisioteràpia esportiva, uroginecologia, escola d'esquena o massoteràpia entre altres.
Si ets esportista professional o aficionat i busques un fisio a Girona, trobaràs que el nostre equip professionals especialitzats que treballen amb esportistes d’elit, acostumats a treballar amb objectius clars i recuperacions ràpides, per a garantir el teu rendiment en el teu esport.
Si has estat mare recentment, la fisioteràpia uroginecològica i els tractaments del sòl pelvià són un referent a Girona, degut a la especialització en aquest camp i als grans resultats que obtenim.
EL TEU FISIOTERAPEUTA I OSTEÒPATA A GIRONA. TRACTE PERSONAL I EQUIPAMENT D’ÚLTIMA GENERACIÓ.