Desordres de la panxa

Problemes de digestió

La vida sedentària, els mals hàbits alimentaris, l’estrès, ajudant de manera directa a tenir un ritme de digestió més lent de l'habitual, tenint dificultat per digerir aliments greixosos, provocant-nos gasos, estrenyiment o fins i tot mal de cap, insomni, diarrees, etc.

Amb l’Osteopatia podem ajudar a regular la teva digestió i afavorint tots els mecanismes de drenatge natural.

 

Estrenyiment

Des de els mals hàbits alimentaris, estar moltes hores asseguts (feina, lleure), fan que es pugui regirar el nostre ritme natural d’evacuació. Això pot portar a que patim una certa intoxicació del nostre cos amb tendència a les migranyes, mals d’esquena, problemes de circulació a les cames, i un llarguíssim etc.

 

Hemorroides

Una hemorroide és una variu que està situada en el nostre anus. Sempre és per un fenomen de congestió vascular i limfática i esdevé una congestió per la feblesa del nostre sòl pelvià, per la inflamació dels nostres intestins i fins i tot pel mal funcionament del nostre fetge.

L’objectiu i la prioritat del tractament osteopàtic no és tractar la variu hemorroïdal per ella mateixa, sinó tractar en conjunt la persona per millorar la seva circulació profunda, afavorir el drenatge vascular en general de l’abdomen i regular el ritme intestinal, això juntament amb recomanacions dietètiques bàsiques podem ajudar a solucionar el problema.

 

Hèrnia de Hiatus

Dolor a la boca de l'estómac, molta cremor i reflux, acidesa a la gola, pot provocar fàcilment insòmni, mal de coll, mal a les cervicals, etc. Tot això pot estar relacionat amb l’hèrnia de hiatus que és quan la nostra boca del estómac perd la seva ubicació natural i s’endinsa en el nostre tòrax a través del diafragma.

El tractament osteopàtic i els exercicis per reeducar el diafragma ajuden de manera definitiva a millorar els símptomes i millorar la teva qualitat de vida.

 

Còlon irritable

Mals de panxa, inflors, estrenyiment, diarrea i malestar general, moltes vegades i ajuntem l’estrès i intoleràncies alimentàries.

La nostra experiència de més de 25 anys en el món de l’Osteopatia visceral ens ha demostrat els beneficis i la millora en la qualitat de vida dels nostres pacients diagnosticats amb la síndrome del còlon irritable.

* Camps obligatoris