Dolors, Lesions i Recuperació

Pateixes dolor quan fas esport?

Existeixen un munt de causes que ens poden provocar dolor en la pràctica del nostre esport: a l'esquena, en la musculatura de les cames o en una articulació del braç. Algunes de les causes són degudes a la mateixa pràctica de l'esport, altres poden ser externes. Hi ha aspectes del dolor que podem tractar de manera immediata i sol·lucionar. Per prevenir-les, sempre és millor demanar el diagnòstic d'un especialista que ens donarà consells i exercicis.

Tens lesions musculars amb facilitat?

Sempre recomanem una bona preparació física abans de la pràctica d'un esport. Però moltes vegades, per falta de coneixement o de temps, ens llencem a practicar un esport que es pot considerar d'alt impacte pel nostre organisme sense la preparació adequada. És quan ens podem provocar lesions musculars o de lligaments que tornen amb una certa facilitat. Amb tractaments específics i personalitzats de Fisioteràpia esportiva i Osteopatia, podràs recuperar-te i tornar a començar sobre unes bones bases.

T'han operat i tens problemes per a recuperar-te?

Tot i que la cirurgia hagi sigut un èxit, fa falta un temps per recuperar la mobilitat completa d'una articular o extremitat. Ajuda el teu cos a recuperar-te bé per readaptar-te al ritme de la teva vida quotidiana i tornar a fer l'esport que t'agrada sense notar molèsties.

 

* Camps obligatoris