Quin esport practiques?

Ciclisme

El ciclisme és una activitat física que implica una postura de llarga durada sobre l'element, provocant freqüents dolors a l'esquena i alteracions del sòl pèlvic tant en dones com en homes. Totes aquestes molèsties es poden tractar amb osteopatía obtenint molt bons resultats.

 

Running

Practica esportiva per excel·lència, més multitudinària cada dia i amb cada vegada més practicants en carreres exigents (maratons, trails...). Visites periòdiques amb un osteópata, principalment durant la preparació a les carreres, reduiran els efectes de la càrrega i previndran possibles lesions tant en els entrenos com en la prova mateixa.

 

Bàsquet

El Bàsquet és un esport amb exigències pròpies, on la cura de l'esquena és fonamental. També, els trastorns de turmell i genolls són freqüents i s'han de cuidar per tenir-los controlats i que no vagin a més.

 

Cada esport té la seva singularitat

Som coneixedors de l'esport en general i de l'impacte que té en el nostre cos. Ens adaptem a la teva especialitat per donar solució a les possibles lesions o, millor encara, per prevenir-les.

* Camps obligatoris