Termes i condicions del formulari de contacte

Les dades de caràcter personal que ens remeti a través d’aquest formulari electrònic de contacte quedaran incorporades en els sistemes d’informació de PHYSIO Clínica d’Osteopatia i Fisioteràpia S.L.P.

PHYSIO Clínica d’Osteopatia i Fisioteràpia S.L.P. garanteix la confidencialitat de totes les dades facilitades. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s’efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua o manipulació de les dades.

D’acord amb el que estableix l’article 5.1 de la vigent Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’informem que les seves dades queden incorporades en un fitxer del qual és titular PHYSIO Clínica d’Osteopatia i Fisioteràpia S.LP.. degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades amb la finalitat d’atendre la seva petició i remetre-li la informació sol·licitada, així com enviar-li comunicacions comercials, per mitjans electrònics, sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès.

Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb el que estableix l‘article 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a PHYSIO Clínica d’Osteopatia i Fisioteràpia S.LP. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades en l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, mitjançant les formes legalment establertes, mitjançant escrit dirigit a l’adreça postal de PHYSIO Clínica d’Osteopatia i Fisioteràpia S.LP. C/ Juli Garreta 12, 1r pis – 17002 de Girona o enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica info@www.physio.cat. En tots dos casos l’afectat haurà d’acompanyar una prova d’identitat valida en dret, com per exemple, fotocòpia del seu document nacional d’identitat, passaport o un altre document vàlid que l’identifiqui, indicant clarament el dret que desitja exercitar.

A més, en qualsevol moment, i d’acord amb el que disposa la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, pot manifestar el seu desig de NO rebre comunicacions comercials electròniques, de manera senzilla i gratuïta, enviant una sol·licitud per correu electrònic a info@www.physio.cat indicant BAIXA a l’assumpte del missatge.

sem, elementum Curabitur dolor. dapibus justo libero. Donec ipsum nunc vel,
cookies

Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.