Benvinguts a PHYSIODONA

Fisioteràpia per al Sòl Pelvià Femení

Tractaments de fisioteràpia per al sòl pelvià femení.

La salut del sòl pelvià és essencial per al benestar i la qualitat de vida de les dones. A PHYSIO, estem dedicades a proporcionar una atenció integral i especialitzada en aquesta àrea tan delicada i important de la salut femenina.

Fisioteràpia sòl pelvià

Què és PHYSIODONA?

PHYSIODONA és un espai de la nostra clínica especialitzat en la cura i tractament de les afeccions del Sòl Pelvià de la dona dirigit per la fisioterapeuta especialitzada

Especialitats en el tractament del Sòl Pelvià de la Dona

dolor pelvico inespecifico 2

Dolor pelvià inespecífic

Tractament de problemes de dolor relacionats amb desordres funcionals de la faixa abdominal, la columna lumbar i la pelvis (abdomino-lumbo-pèlvics). Pautats de manera personalitzada amb exploració física i ecografia funcional.

dispareunia dolor sexo

Disparèunia

Tractament de la disparèunia o dolor durant les relacions sexuals, en totes les seves variants (vaginisme, disparèunia profunda) que es pot corregir amb tècniques de correcció manual, exercicis específics o teràpies per al dolor.

suelo pelvico embarazo

Acompanyament de l'embaràs

Prevenció de les molèsties típiques de l'embaràs i problemes de dolor mitjançant osteopatia i obstetrícia per a regular els canvis fisiològics i es prepara a la dona per a aconseguir un part més confortable.

incontinencia urinaria

Incontinència urinària

Tractaments específics per a corregir la incontinència urinària basats en exercicis, pautes d'electroteràpia, bio-feedback, ecografia funcional (eco-cinemàtica), per a alliberar a la pacient d'aquesta gran incomoditat..

incontinencia fecal

Incontinència fecal

Correcció dels trastorns d'incontinència relacionats amb la funció de l'esfínter de l'anus (gasos i femta). Aplicació de la tecnologia adequada, electroteràpia amb sonda rectal i exercicis hipopressius, per a un tractament personalitzat.

dismenorrea menstruació dolorosa

Dismenorrea primària

Prevenció i regulació de la dismenorrea primària o menstruació dolorosa. És un trastorn molt comú que pot arribar a alterar la qualitat de vida de la dona. Ajudarem amb tractaments osteopàtics, i exercicis específics a regular la menstruació.

Per què escollir PHYSIO?

A PHYSIO, la nostra dedicació a la salut del sòl pelvià femení és primordial, i la Tània Sanchez-Blanco és una figura central en aquest compromís.

La Tània és una terapeuta del sòl pelvià altament experimentada i especialitzada, amb una passió profundament arrelada en l’atenció a les dones. Amb una comprensió profunda de les qüestions que les pacients poden enfrontar, ofereix una atenció compassiva, personalitzada i basada en l’evidència.

La seva experiència clínica s’uneix a una dedicació incansable per ajudar les dones a recuperar el control de la seva salut i benestar. La seva vocació és més que una professió; és una missió de millora de la qualitat de vida de les seves pacients.

Preguntes Freqüents

FAQ

Recull de preguntes freqüents que ens fan els nostres pacients.

 

Tens més preguntes?

Els preus dels tractaments del Sòl Pelvià poden variar en funció de l’especialitat.

Si el tractament està basat en fisioteràpia uro-ginecològica:

  • El preu de la primera visita és de 50€.
  • Les visites següents tindran un preu de 30€ per a una visita de 30 minuts aproximadament. 
  • Si l’especialista (en aquest cas la Tània Sánchez-Blanco) recomana fer una visita de 60 minuts el preu de la sessió serà, igualment, de 50€.

Si el tractament està basat en Ostoepatia uro-ginecològica:

  • El preu de la sessió és de 65€, tant la primera visita com la resta.

. Els tractaments per a homes estan dirigits per l’osteòpata de referència a PHYSIO, el Sr. Xavier Hugas.

Aquests tractaments estan enfocats principalment al tractament de:

  •  Les seqüeles de cirurgia de pròstata com la Incontinència urinària i fecal.
  • Dolor pelvià crònic (neuràlgia del nervi pudendo), per causes traumàtiques o per pràctica esportiva intensa (per ex: ciclistes o runners). 

En alguns casos sí, les mútues que inclouen en la seva pòlissa els tractaments de Sòl Pelvià són:

  • Asisa, Montepio de Choferes, Vital Seguro, Medifiatc, Agrupació Mútua, Mútua General de Catalunya, Generali.
  • En cas que la teva mútua no aparegui a la nostra llista és recomanable trucar a la mútua per a preguntar per un possible reemborsament del preu de la visita.

Es recomana, sempre, a TOTES les dones que hagin tingut una criatura que, passada la quarantena, facin una revisió postpart amb el seu especialista de confiança per a valorar l’estat del  Sòl Pelvià després de l’embaràs.

Sí, no hi ha cap problema. Tanmateix, durant els dos primers dies de menstruació, el sagnat és més abundant i això podria suposar certa incomoditat per a la pacient, però no suposa cap contraindicació per al tractament.

També cal considerar que hi ha tractaments osteopàtics manuals per a desordres de fertilitat funcional pels quals cal assistir a la pacient en un moment molt concret del cicle menstrual. Per tant, és molt recomanable assessorar-se correctament abans de cap tractament.

Tots som conscients que fer les nostres necessitats a una hora determinada no és fàcil, tanmateix és molt recomanable fer les necessitats fisiològiques a casa, especialment en els casos d’incontinència fecal, ja que hi ha casos que cal maniobrar una sonda dins del recte, i si l’ampolla rectal no és del tot buida es citarà al pacient en una hora que es trobi en unes condicions òptimes per al tractament.

Professionals especialitzats en els

Tractaments per al sòl Pelvià

Fisioterapeuta col·legiada per l’Escola Universitària Garbí.

Número: 8276.

Especialitzada en uro-ginecologia, obstetrícia,  tractaments del Sòl Pelvià per a dones i fisioteràpia esportiva.

Osteòpata i gerent de PHYSIO col·legiat al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Número: 0761/10.

Osteòpata especialitzat en craneo-sacral, acompanyament de l’embaràs i postpart, nounats, uro-ginecologia…

Tens més preguntes?

Contacta amb nosaltres

Telèfon:

+34 972 20 71 62

Adreça

C/ Juli Garreta 12, 1r pis. 17002 de Girona

Email:

info@physio.cat