Blog Physio

Articles sobre fisioteràpia i Osteopatia

disparèunia dolor durant les relacions sexuals
Xavier Hugas

Disparèunia: Dolor durant les relacions sexuals

Cada cop és més freqüent a la nostra consulta trobar-nos amb dones que, gairebé al marge dels motius de consulta, ens expliquen els problemes de dolor que pateixen durant les relacions sexuals. Aquest dolor s’anomena disparèunia i amb el tractament adequat és totalment solucionable.

PHYSIO pren mesures de seguretat contra el virus
Guillem Hugas

Mesures de seguretat de PHYSIO

PHYSIO reobrirà les seves portes per a atendre als nostres pacients a partir del dillus 11 de maig. Degut a la pandèmia del COVID-19 Physio adaptarà la seva activitat amb les recomanacions que fan les autoritats per tal de prevenir el contagi.

Dolor lumbago
Xavier Hugas

L’atac de Lumbàlgia: causes, tractaments i consells

El Sr. Hugas, Osteòpata i gerent de PHYSIO, ens explica què és un atac de lumbago (la lumbàlgia aguda), quines són les causes que la provoquen, els tractaments adequats per al seu alleujament i la seva prevenció.

escola d'esquena i higiene postural
Sergi Escura

Escola d’esquena: reeducació de la higiene postural

En Sergi Escura, fisioterapueta especialitzat en el món de l’esport, ens han preparat el següent article sobre el servei d’Escola d’Esquena; un departament on, mitjançant sessions en grup els pacients aprenen sobre reeducació postural i estiraments.

colics nadons tractament
Xavier Hugas

El Còlic del Lactant: Què és? Com es pot tractar?

El còlic del lactant és un quadre de símptomes molt freqüent en nadons. Quines característiques tenen? Com es poden detectar? I, què cal fer en aquests casos? Avui el Sr. Hugas ens contestarà a totes aquestes pregutnes 🙂

osteopatas girona
Carles De Luna

El Running i la Síndrome Piramidal

Ets corredor i notes molèsties al gluti quan fas exercici? La Síndrome del Piramidal es caracteritza per un dolor de recorregut ciàtic, condicionat a la contractura / espasme del múscul piramidal que comprimeix l’arrel del nervi ciàtic.

laserterapia
Tània Sánchez-Blanco

Què és la Laserteràpia? Concepte, pros i contres

La laserteràpia és un tractament amb làser que ha estat investigat des dels anys 70, aprovat per la Food and Drug Administration (FDA) als EUA i utilitzat en la pràctica clínica des de fa gairebé 20 anys.