Centre d'acupuntura a Girona

Al nostre centre d’acupuntura treballem amb cada pacient de manera personalitzada, adaptant els tractaments d’acupuntura a les seves necessitats úniques. Ja sigui que busqueu alleujar el dolor, millorar la vostra salut mental o simplement mantenir-vos saludables, estem aquí per acompanyar-vos en aquesta jornada cap al benestar.

centro de acupuntura en Girona

Tractaments habituals del nostre centre de Girona

MAL D'ESQUENA

Amb l'acupuntura es pot alleujar el dolor de patologies a nivell musculo-esquelètic en especial les relacionades amb la columna vertebral: cervicàlgies, lumbàlgies, dorsàlgies, ciàtica.

TRASTORNS DE LA SON

Amb l'Acupuntura podem tractar de manera força efectiva, els trastorns relacionats amb l'estrès i l'ansietat, que estan directament relacionats amb la qualitat de la son.

TRACTAMENT DE L'ANSIETAT

Utilitzem la punció per estimular el sistema nerviós central, intentant incidir en la resposta hormonal relacionada l'ansietat i els neurotransmissors que ajuden a regular l'estat d'ànim.

CÓLON IRRITABLE

El còlon irritable pot ocasionar molt malestar i estar molt relacionat amb els trastorns d'estres i ansietat. Igual que amb els trastorns de la son amb l'acupuntura podem ajudar a alleujar-ne els símptomes.

MENSTRUACIÓ DOLOROSA

La menstruació dolorosa actua sobre el centre regulador relacionat amb la funció entre la hipòfisi i els ovaris. Amb l'acupuntura intentem regular les contraccions naturals de l’úter durant el cicle menstrual.

ADDICCIÓ AL TABAC

Partim de la base que, l'acupuntura ajuda a la persona que té la voluntat de deixar de fumar. Aquesta atenua els símptomes que comporta l'abstinència que es pateix durant el procés de deixar el tabac.

Preguntes Freqüents

FAQ

Recull de preguntes freqüents que ens fan els nostres pacients.

 

Tens més preguntes?

L’Acupuntura de Sistemes Perifèrics, a diferència de l’acupuntura tradicional xinesa (basada en la punció dels meridians energètics), es basa en la punció de punts reflexos (del sistema sensitiu motor i vegetatiu) específics, que generalment són, de l’orella, la cara, les mans i els peus que estan anatòmicament relacionats entre ells.

La sessió d’acupuntura té un preu de 40€ independentment del tipus de tractament. La sessió té uns 30 minuts de durada aprox.

No. Per ara no hi ha cap mútua que contempli els tractaments per acupuntura. Per tant, aquestes sessions són tractaments privats amb un preu de 40€ la sessió.

Generalment, l’acupuntura que exercim a PHYSIO és en persones adultes. No obstant això, no hi ha contraindicacions per a menors d’edat (mínim 18 mesos).

Els tractaments basats en acupuntura no tenen grans contraindicacions. Tanmateix, hi ha algunes afeccions a considerar a l’hora de fer tractaments acupuntats:

  • Processos infecciosos actius.
  • Dones embarassades.
  • Persones que estiguin passant per un tractament de quimioteràpia.
  • Problemes de nutrició greus.
Professionals de PHYSIO relacionats amb

Tractaments d'Acupuntura de sistemes perifèrics

Xavier Hugas

Osteòpata i gerent de PHYSIO col·legiat al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Número: 0761/10.

Osteòpata especialitzat en craneo-sacral, acompanyament de l’embaràs i postpart, nounats, uro-ginecologia…

Necesites més informació?

Contacta amb nosaltres

Telèfon:

+34 972 20 71 62

Adreça

C/ Juli Garreta 12, 1r pis. 17002 de Girona

Email:

info@physio.cat